Huoneistoremontointi ja saneeraukset Rautalammilta Sisä-Savon, Kuopion ja Keski-Suomen itäosan alueille

Kun tarvitset ammattilaisen apua, ota yhteyttä!
Talo.

Asamak Oy on rakentamisen ja kunnostuksen ammattilainen yli 15 vuoden kokemuksella. Teemme kaikki remontit, esimerkiksi huoneistoremontoinnit, takuutyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Remontoinnin sekä korjaus- ja saneeraustöiden lisäksi toteutamme myös uudisrakentamisprojekteja. Toimipisteemme sijaitsee Rautalammilla, mistä käsin palvelemme asiakkaitamme Sisä-Savossa, Keski-Suomen itäosassa ja Kuopion seudulla sekä tarvittaessa kauempanakin. Asiakaskuntaamme kuuluu yksityisasiakkaita sekä pitkäaikaisia kumppanuuksia taloyhtiöiden ja kiinteistökeskuksien kanssa.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Remonttipalvelut nopeasti

  • Huoneistoremontti
  • Vesivahinkoremontit
  • Kylpyhuoneremontti
  • Saunaremontti
  • Keittiöremontti
  • Kalusteet
  • Lattia-asennukset
  • Laatoitukset
  • Maalaus- ja tasoitetyöt
  • Tapetoinnit ja paneloinnit

Teemme kaikki remontit takuutyönä nopeasti ja luotettavasti vuosien kokemuksella. Olemme yhtä tehokkaita ulkotilaremonteissa kuin sisätiloissakin. Ikkunaremontit, oviremontit ja julkisivuremontit hoidamme kilpailukykyiseen hintaan.

Korjausrakentamista ja saneerausta kokemuksella

Asamak Oy hoitaa motivoituneesti ja osaavasti niin pintojen tasoitukset, maalaustyöt, tapetoinnit kuin täysimittaiset saneeraukset ja huoneistoremontoinnitkin. Teemme remontit aina toiveidesi mukaan joko kokonaisurakkana, avaimet käteen -periaatteella, tuntityönä tai osaurakkana, juuri niin kuin haluat. 

Korjaamme nopeasti ja luotettavasti myös vesivahingot ja lahovauriot Rautalammin ja Sisä-Savon alueella. 

Saat luotettavan kustannusarvion projektillesi

Käymme läpi saneerauskohteen yhdessä asiakkaan kanssa. Näin vältytään kustannusarviossa ja remontin aikana ikäviltä yllätyksiltä. Ajantasaisella korjauksella ja saneerauksella varmistat kohteesi arvon säilymisen. 

Autamme säästämään aikaa ja rahaa sekä välttämään monet riskit saneerausprojektin aikana. Asiantuntemuksemme ja ajanmukaisten välineiden sekä palveluiden ansiosta kiinteistösi voi hyvin vuodesta toiseen.

Seuraava askel unelmiesi kotiin ovat toiveidesi mukaiset laadukkaat kalusteet.

Tutustu täällä kalustepalveluumme!