Keittiökalusteet ja monet muut tilaan suunnitellut ratkaisut meiltä Rautalammilta

Suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kalustus!

Asamak Oy valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisia laadukkaita ja kestäviä kalusteita. Tarjoamme myös monenlaisia rakentamisen, remontoinnin ja saneerauksen palveluja. Toimipisteemme sijaitsee Rautalammilla, mutta palvelemme sinua kaikkialla Sisä-Savon, Kuopion ja Keski-Suomen itäosan alueella, tarvittaessa muuallakin. Tiimistämme löytyy alansa rautaisia ammattilaisia, joten voit luottaa osaamiseemme.

Meiltä saat keittiökalusteet, liukuovikaapistot ja muut kodin irtokalusteet sekä kodinhoitohuoneen ja wc:n kalusteet. Teemme käytännölliset ja toimivat kalusteet myös kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin. Valmistamme erilaisia kaappeja, kaapistoja ja hyllyjä mittojen ja käyttötarkoituksen mukaan räätälöityinä. Saat toiveidesi mukaan juuri sellaisen kalusteen kuin haluat. Teemme kalusteita myös julkisiin tiloihin, esimerkiksi kouluihin ja pankkeihin. 

Mittatilauksella juuri sinun tilaasi sopiva ratkaisu

Mittatilauksella tehty kalustus on tilaan ja sen tyyliin sopiva. Kalustettavan tilanmittojen mukaan valmistetut kalusteet mahdollistavat standardimitoista poikkeavan tilan kalustamisen. Mittatilauskalustus myös mahdollistaa perinteisistä ratkaisuista poikkeavien toteutusten tekemisen. Esimerkiksi vanhoihin keittiöihin tehtävien saneerausten yhteydessä huomataan toisinaan, etteivät nykyaikaisen standardin mukaiset keittiökalusteet sovellu tilan mitoitukseen. Tällaisten tilojen ilmeen muutat Asamak Oy:n mittatilauskalusteilla. 


Tilan ja sinun mieltymyksesi mukaan tehdyt ratkaisut mahdollistavat tyylillisesti tavoittelemasi lopputuloksen saavuttamisen. Saat oman makusi mukaisen, ainutlaatuisen kokonaisuuden. Tule juttelemaan tiimimme ammattilaisten kanssa Rautalammille, löydämme varmasti sinua miellyttävät ratkaisut. Toimimme ennen kaikkea asiakaslähtöisesti, lopullisen tuotteen turvallisuutta, käytännöllisyyttä ja laatua unohtamatta. Toiminnassamme arvostamme ekologista ajattelua ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme tähän suuntaan.

Remontoinnin ja kalustamisen lisäksi teemme uudisrakentamistöitä, lue lisää!